Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada filin yandığını görmek

Rüyada filin yandığını görmek

Rüyada filin yandığını görmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına, yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada filin yandığını gördüyseniz:

  • Eş veya sevgilinizin kendi kafasında bazı planları olabilir.

Rüyada filin yandığını görmek hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, güzel günlerle tanışılacağına, projelerin yeni ve hayırlı kapılar açacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, bazı sorunlar ile karşılaşacağına, yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına rivayet eder.

Rüyada fil kolye görmek ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, sevdiklerine kavuşacağına, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine delalet eder.

Rüyada filin doğurduğunu görmek sevdiklerinin hep yanında kalacağına, kudret sahibi olacağına, geçim sıkıntısı içine düşeceğine yorulur.

Rüyada fili yıkamak makamının ve ününün artacağına, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına rivayet eder.

Rüyada falda fil görmek mutlu olacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine işaret etmektedir.

Rüyada fil maketi görmek kendisini ve sevdiği kişileri bazı konularda serbest bırakacağına, verilecek olan kararları tek başına vermediğine ve daha iyi bir hale geleceğine, başarılı olacağına ve Allah’ın yardımlarına ereceğine, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada bir sürü fil görmek yeni bir araca sahip olunacağına, rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, adını kirleteceğine alamet etmektedir.

Rüyada fil suresi görmek rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments