Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fili yıkamak

Rüyada fili yıkamak

Rüyada fili yıkamak sorunlarının sona ereceğine, akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada fili yıkamak gördüyseniz:

  • İmkansız taahütlerde bulunmaktan kaçının.

Rüyada fil yıkamak kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına tabir olunur.

Rüyada fili yıkamak hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına işaret eder.

Rüyada tahta fil görmek bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine ve evlat sahibi olunacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına yorulmaktadır.

Rüyada fil biblosu görmek yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada filistine gitmek aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine yorulur.

Rüyada filin düştüğünü görmek işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada fil maketi görmek çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına delalet etmektedir.

Rüyada fil resmi görmek evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, bu işle ilgili çok büyük araştırmalar yapacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments