Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada filin uçtuğunu görmek

Rüyada filin uçtuğunu görmek

Rüyada filin uçtuğunu görmek her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, bunun da aşk hayatına olumlu yönde etki edeceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına, nifak sokanların cezalandırılacağına, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada filin uçtuğunu gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınızla görüşebilir, bazı grup arkadaşlarıyla bir araya gelebilir veya yeni bağlantılar kurabilirsiniz.

Rüyada filin uçtuğunu görmek sorunlarının biteceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, kurulu düzenin yıkılacağına alamet eder.

Rüyada uçan fil görmek aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yavru fil sevmek yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine işarettir.

Rüyada fil olduğunu görmek musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yüzünün güleceğine, kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada fil figürü görmek sağlık içinde yaşanacağına, Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına, sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına işarettir.

Rüyada fili görmek başarısızlığa düşüleceğine, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına delalet eder.

Rüyada fil kurtarmak insanlara öncülük edeceğine, sorunların atlatılacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada filin yüzdüğünü görmek övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, hem dua alacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments