Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fil kesildiğini görmek

Rüyada fil kesildiğini görmek

Rüyada fil kesildiğini görmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, maddi olarak çok sıkıntı çekeceği ve çok üzüleceği bir döneme girdiğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine, mutluluk gözyaşı dökeceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine delalettir.

Rüyada fil kesildiğini gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası aleyhinize gelişebilir, aşırılıklardan kaçının.

Rüyada fil kesildiğini görmek maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına inanılır.

Rüyada fil kovalamak çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada oyuncak fil görmek kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine işaret eder.

Rüyada filden korkmak işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına rivayet eder.

Rüyada fil resmi çizmek büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada fil burnu görmek büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, gerçek dostluklarına odaklanacağına alamet eder.

Rüyada kahve fincanında fil görmek sevinçli ve mutlu haberler alacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına tabir olunur.

Rüyada fil ve yavrusunu görmek hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine ve çok uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu şeyleri gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments