Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dışkısını temizlemek

Rüyada dışkısını temizlemek

Rüyada dışkısını temizlemek onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, işlerine dört elle sarılacağına, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dışkısını temizlemek gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz bazı kavga veya kıskançlıklar sevgi düzeyinizi bozabilir.

Rüyada dışkıyı temizlemek içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, gelirinin de artmayacağına delalet eder.

Rüyada kendi dışkısını temizlemek işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, çok sağlıklı bir bedene sahip olacağına yorulur.

Rüyada insan dışkısı temizlemek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada birinin dışkısını temizlemek evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada dışkısını temizlemek çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, sevdiği kişiden ihanet göreceğine, bereket ve zenginlik bulacağına delalettir.

Rüyada kendi dışkını temizlemek sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, sağlıklı beslenileceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada inek dışkısı temizlemek idealist davranacağına, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada bebek dışkısı temizlemek eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, mutlu olacağına, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments