Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayı avlamak

Rüyada ayı avlamak

Rüyada ayı avlamak beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, hayırla yad etmeye, zarar getirecek bir yoldan dönmeye, Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayı avlamak gördüyseniz:

  • Özet olarak çevrenizde olmasını istediğiniz birisi uzun bir zaman için hayatınızdan çekilebilir.

Rüyada ayı avlamak verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, her daim Allah yolunda olacağına, çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizde ördek avlamak maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada geyik avlamak kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına işarettir.

Rüyada atmaca avlamak hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, dileklerin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada kalamar avlamak böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, borçları varsa ödeyeceğine, çok rahat ve huzurlu bir hayat yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizde balık avlamak vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine rivayet eder.

Rüyada tavuk avlamak bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, kalifiye elemanlar arasına gireceğine delalet eder.

Rüyada kurt avlamak fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments