Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada timsah avlamak

Rüyada timsah avlamak

Rüyada timsah avlamak iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına, yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada timsah avlamak gördüyseniz:

  • Bazı ayrılıklar yaşayabilirsiniz.

Rüyada timsah avlamak hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, birbirlerine her konuda destek olacağına işarettir.

Rüyada denizden balık avlamak hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada ördek avlamak rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, mal ve mülk sahibi olacağına, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına alamet eder.

Rüyada suda balık avlamak hanesindeki rızkın da artacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine delalettir.

Rüyada sinek avlamak uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, maddi olarak zarar edileceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına işarettir.

Rüyada hayalet avlamak maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada yunus balığı avlamak akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, hayırla yad etmeye yorulur.

Rüyada atmaca avlamak gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, derdin ve sıkıntının biteceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments