Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çiçek fidanı almak

Rüyada çiçek fidanı almak

Rüyada çiçek fidanı almak hayatından çıkaracağına, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, ekmeğinin azalacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada çiçek fidanı almak gördüyseniz:

  • Gelecek vaat eden ilişki ya da iş birlikleri söz konusu olabilir.

Rüyada çiçek fidanı görmek çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çiçek fidanı dikmek rahat bir hayatı olacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, inancının zayıflayacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine delalet eder.

Rüyada çiçek fidanı almak olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine işaret eder.

Rüyada soğan fidanı görmek tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına, tartışmaların yakın zaman içinde ve zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine alamet eder.

Rüyada acı biber fidanı görmek bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, kısa bir süre de olsa yatak tedavisi görüleceğine, kazancın yetmez olacağına inanılır.

Rüyada çam fidanı görmek aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küçük fidanlar görmek bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, maddi durumunuzun düzeleceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine tabir olunur.

Rüyada portakal fidanı dikmek maddi anlamda feraha ermeye, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments