Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dut fidanı görmek

Rüyada dut fidanı görmek

Rüyada dut fidanı görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, yaşanacak üzüntüden dolayı sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, ailenizden veya akrabalarınızdan gelecek mal ve mülke, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, bir sebeple büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada dut fidanı gördüyseniz:

  • Gelişmelerin büyüsüne kapılan yakınlarınızın sizi hızlı karar vermeye zorlamalarına kulak asmamalısınız.

Rüyada dut fidanı dikmek mali olarak küçüleceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dut fidanı görmek çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına işarettir.

Rüyada yeni dikilmiş fidan görmek edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada gül fidanı görmek borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, rakiplerin geride bırakılacağına yorulur.

Rüyada fidan kesmek tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada ağaç fidan dikmek çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine inanılır.

Rüyada fidan almak yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine alamet eder.

Rüyada birinin fidan verdiğini görmek hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments