Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fidan budamak

Rüyada fidan budamak

Rüyada fidan budamak ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, gözyaşının kuruyacağına, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada fidan budamak gördüyseniz:

  • Bazı konular bir türlü istediğiniz şekilde ilerlemiyorsa veya yavaş gelişiyorsa, üzülmeyin.

Rüyada fidan budamak çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, sorunlarının da çözüleceğine, kazançlı bir adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada çiçek budamak yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Rüyada ceviz budamak kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada asmayı budamak acılarını ve kederlerini içine atacağına, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine alamet eder.

Rüyada bağ budamak tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, hayata küsecek duruma geleceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine ve kendisine uygun bir işe girerek rakiplerine fark atacağına yorulmaktadır.

Rüyada gül ağacı budamak ağız tadına kavuşacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına yorulur.

Rüyada bahçe budamak keyfin ve ağız tadının kaçacağına, dileklerinin yerine geleceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine inanılır.

Rüyada ağaçları budamak siparişlerinin çoğalacağına, galibiyetlerinin artacağına, ticaret dünyasında adının yayılacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments