Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açık yeşil elbise giymek

Rüyada açık yeşil elbise giymek

Rüyada açık yeşil elbise giymek ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, sorunların ardının arkasının kesilmeyeceğine, kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına alamet eder.

Rüyada açık yeşil elbise giymek gördüyseniz:

  • Çevreyle iletişiminizde veya genel etkileşim içeren her konuda sağduyulu olmalısınız.

Rüyada açık yeşil elbise giymek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz açık elbise giymek bekarsa kalbini çalacak biriyle tanışacağına, sorunların atlatılacağına, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine delalettir.

Rüyada açık sarı elbise giymek insanlarla iç içe olacağına, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına delalet eder.

Rüyada açık pembe elbise giymek daha fazla başarı kazanılacağına, kazancının çok düşeceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine yorulur.

Rüyada açık kırmızı elbise giymek acı tecrübeler edineceğine, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına işaret eder.

Rüyada açık bir elbise giymek hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine inanılır.

Rüyada açık elbise giydiğini görmek rızkından ve gelirinden olacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına alamet eder.

Rüyada açık renk elbise giymek büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments