Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzı açık yılan görmek

Rüyada ağzı açık yılan görmek

Rüyada ağzı açık yılan görmek sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, kişinin güzel günlerinin geride kalacağına, mutlu ve keyifli hissedeceğine, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, tabiri caizse ağız tadından olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağzı açık yılan gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarla iletişime geçmek veya eski fikirleri canlandırmak faydalı olabilir.

Rüyada ağzı açık yılan görmek iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağzı açık bavul görmek rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, maddi durumunun gün geçtikçe düzelip hayırlı bir kısmetle yuva kuracağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine yorulur.

Rüyada ağzı açık uyumak büyük bir ikilemde kalacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, elinin sıkışacağına delalet eder.

Rüyada ağzı açık mezar görmek çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına işarettir.

Rüyada ağzı açık valiz görmek ele güne muhtaç hallere geleceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine yorulur.

Rüyada ağzı açık görmek yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, iş için gurbete gidileceğine, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada ağzı açık timsah görmek karşısına kötü insanlar çıkacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine alamet eder.

Rüyada ağzı açık makas görmek içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments