Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açık yeşil görmek

Rüyada açık yeşil görmek

Rüyada açık yeşil görmek şöhret elde edeceğine, uzun zaman önce bitirilmiş olan borçların tekrar alınacağına, herkes tarafından tanınan ve konuşulan bir kişi olacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, hayata daha sıkı tutunacağına, yeni bir ortama gireceğine, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada açık yeşil gördüyseniz:

  • Uzun zamandır istediğiniz bir şansa ulaşma fırsatı yakalayacaksınız.

Rüyada açık yeşil ayakkabı görmek her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, temize çıkacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada açık yeşil elbise giymek kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada açık yeşil renk görmek maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada açık yeşil görmek çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada açık yeşil pantolon giymek ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine işaret eder.

Rüyada açık yeşil yılan görmek geçim kaygısı duymayacağına, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına yorulur.

Rüyada açık yeşil kurbağa görmek bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, Allah’ın kendisinden yana olacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının saçını açık görmek sonra kendi işini kuracağına, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments