Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açık yeşil renk görmek

Rüyada açık yeşil renk görmek

Rüyada açık yeşil renk görmek çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, rızkın da ömür boyu süreceğine, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, hayatının bundan sonraki kısmının ferah şekilde süreceğine, geleceğe dair planlar yapacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına rivayet eder.

Rüyada açık yeşil renk gördüyseniz:

  • Her tür engeli aşabilecek şansınız var.

Rüyada açık yeşil renk görmek doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, hakkını savunamayacağına işaret eder.

Rüyada açık renk takım elbise görmek adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, zenginliğe, bol hayır duası alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada açık renk yılan görmek sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Rüyada açık renkli kan görmek çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, prensiplerinden asla taviz vermeden dimdik ayakta kalıp, düşmanlarına karşı zayıflık göstermeyeceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına işarettir.

Rüyada açık mor renk görmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına delalet etmektedir.

Rüyada açık sarı renk görmek insanlara karşılıksız yardımlarda bulunarak onların dualarını alacağına, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine delalettir.

Rüyada açık renkler görmek aile hayatı içinde mutlu olunacağına, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına rivayet eder.

Rüyada açık kahve renk görmek işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments