Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fazla maaş almak

Rüyada fazla maaş almak

Rüyada fazla maaş almak insanlar tarafından çok sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, zenginlik içinde olacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, sorunlarının en büyük kaynağının çözüleceğine ve bundan sonrası için hayatının çok daha güzel olacağına delalet eder.

Rüyada fazla maaş almak gördüyseniz:

  • Bazı tavsiye ya da önerileri uygulanabilir veya mantıklı bulmasanız da, dinlemenizde fayda var.

Rüyada fazla maaş almak hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına işaret eder.

Rüyada maaşını almak işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, düşmanlarının güçleneceğine, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine inanılır.

Rüyada maaş çekmek iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, sorunların ardı ardına geleceğine tabir olunur.

Rüyada maaş dağıtmak biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada maaş bordrosu görmek kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, şansının hep açık olacağına inanılır.

Rüyada maaşına zam yapıldığını görmek üzüntü veren olayların düzeltileceğine, geleceğin güzelliklerle dolacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada maaş alamamak aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada maaş almak ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, kendisini korumaya alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments