Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada maaş almak

Rüyada maaş almak

Rüyada maaş almak yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, yeniden doğmuş gibi olacağına, gözyaşının kuruyacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine delalettir.

Rüyada maaş almak gördüyseniz:

  • Sanatsal veya yaratıcılık isteyen konularda zihniniz çok açık olabilir veya duygusal anlamda hayallere dalabilirsiniz.

Rüyada maaş görmek hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine yorulur.

Rüyada maaş alamamak kötü halinden eser kalmayacağına, maddi zararın büyük olacağına, sevinçli ve güzel olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada maaşını almak lüks ve rahat şekilde yaşayacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada maaşa zam aldığını görmek hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, ticaretten yana hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarar edeceğine, nitelik ve farklılık geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada maaşına zam yapıldığını görmek bir sağlık sorunu yaşanacağına, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine alamet eder.

Rüyada maaş almak mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına işaret eder.

Rüyada maaş konuşmak kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada maaşının yükseldiğini görmek makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments