Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fayanslı ev görmek

Rüyada fayanslı ev görmek

Rüyada fayanslı ev görmek işindeki verimliliğin düşeceğine, dolayısıyla ekonomik gücünün azalacağına, içinin de rahat edeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, az çalışarak çok gezeceğine, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada fayanslı ev gördüyseniz:

  • Kafa karışıklıkları nedeniyle, tutamayacağınız sözler verebilir veya istikrarsız bir görünüme bürünebilirsiniz.

Rüyada fayanslı ev görmek rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına alamet eder.

Rüyada eve fayans döşemek anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, gelecekte yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi fayanslı ev görmek ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada mutfak fayansı görmek uzun yıllardan beri hayali kurulan ve bir türlü alınamayan eve sahip olunacağına ve çok mutlu ve rahat bir hayat sürüleceğine, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada fayans taşı görmek mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah fayans görmek eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, gururlu bir hayat süreceğine ve prensiplerinden taviz vermeden kendi bildiği gibi düzgün bir şekilde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada fayans kırmak kişinin yoğun bir iş trafiği yaşayıp, çok daha fazla mesai harcayacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, ekmek kapılarının kapanacağına tabir olunur.

Rüyada fayans yaptırmak çok büyük konuşan veya başkalarını kınayan kişilerin başlarına aynı durumların geleceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, aile hayatı içinde mutlu olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments