Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah fayans görmek

Rüyada siyah fayans görmek

Rüyada siyah fayans görmek rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, yaşam enerjisini geri kazanacağına, aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, kazancının günden güne azalacağına alamet eder.

Rüyada siyah fayans gördüyseniz:

  • Normalde şikayet ettiğiniz düzenlemelere tutunmanız, çözümden çok sorun yaratabilir.

Rüyada siyah fayans görmek gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine delalettir.

Rüyada pembe fayans görmek işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, onları memnun eden davranışlar sergileyeceğine, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada banyo fayansı görmek işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, ailesine karşı görevlerini aksatmayacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına delalettir.

Rüyada fayans silmek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine delalet eder.

Rüyada duvar fayansı görmek kötü günler için daima kenarda para tutacağına, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına delalettir.

Rüyada eve fayans döşemek evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fayanslı ev görmek ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına işaret etmektedir.

Rüyada fayans temizlemek mal ve para sahibi olacağına, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments