Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi fayans görmek

Rüyada mavi fayans görmek

Rüyada mavi fayans görmek içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, yardım eden kişilerin haklarının kısa süre içinde ödeneceğine ve yakın bir zaman içinde sorun yaratan kişiler ile tüm bağların koparılacağına, ortaklıkların bozulacağına, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, büyük fırsatlarla karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada mavi fayans gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanlarla ilişkilerinizi daha iyi geliştirebilirseniz yardım duyacağınız her türlü desteği bulabilirsiniz.

Rüyada mavi fayans görmek uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, hayatın rüya sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, atılacak adımların boşa çıkacağına yorulur.

Rüyada mavi fayanslı ev görmek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, çok resmi görevlerde bulunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına işarettir.

Rüyada beyaz fayans yıkamak hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına yorulmaktadır.

Rüyada kırmızı fayans görmek zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fayans görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına delalet eder.

Rüyada beyaz fayans döşemek yaşadığı parasal krizden kurtulacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına yorulmaktadır.

Rüyada fayans silmek imkânların gün geçtikçe daha genişleyeceğine, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, mali sorunlarının çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mutfak fayansı görmek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, evindeki verimin, işindeki bereketin de çoğalacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments