Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisine yetişememek

Rüyada birisine yetişememek

Rüyada birisine yetişememek külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, zor durumların el birliği ile aşılacağına, geçimin daha kolay hale geleceğine, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada birisine yetişememek gördüyseniz:

  • Eşiniz veya sevgilinizin yaklaşımları sizi moral olarak çok güçlendirebilir.

Rüyada sabah namazına yetişememek hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, yok yere kendisini üzdüğü bir dönemin yakın bir zamanda son bulacağına, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir yerlere yetişememek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, dertlerinin günden güne artacağına, borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada nikaha yetişememek her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine yorulur.

Rüyada koşmak yetişmeye çalışmak ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, çok iyi çalışmalar gerçekleştirerek insanları şaşırtacağına işarettir.

Rüyada yeşil fasulye yetiştirmek atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada işe yetişememek konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada biber yetiştirmek karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına, geldiği noktada kalmanın yollarını bulacağına, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine delalettir.

Rüyada domates yetiştirdiğini görmek aksiliklerin son bulacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments