Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fasulye tohumu görmek

Rüyada fasulye tohumu görmek

Rüyada fasulye tohumu görmek kazancının artacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına delalet eder.

Rüyada fasulye tohumu gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarla bir araya gelebilir, uzun zamandır görmediğiniz kişileri görebilir veya geçmişi gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada fasulye tohumu görmek hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına rivayet eder.

Rüyada fasulye tohumu ekmek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada tohumluk fasulye görmek üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, her şeyi kaybedip sıfırdan bir hayat kurmak zorunda kalınacağına, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada fasulye tohumu dikmek yüzünü güldüreceğine, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pancar tohumu görmek yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, âlim kimselerden feyz alacağına alamet eder.

Rüyada tohum almak evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada ağaç tohumu ekmek kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüden tohum almak sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına, rızkından olacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments