Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tohumluk fasulye görmek

Rüyada tohumluk fasulye görmek

Rüyada tohumluk fasulye görmek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, başarıyla geleceğine, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine delalettir.

Rüyada tohumluk fasulye gördüyseniz:

  • Adımlarınızı dikkatli atmalı, kelimelerinizi dikkatli seçmelisiniz.

Rüyada tohumluk fasulye görmek onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına inanılır.

Rüyada fasulye tohumu ekmek insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine delalet eder.

Rüyada fasulye tohumu görmek üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine delalettir.

Rüyada fasulye tohumu dikmek her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, bir uzmana başvurulacağına tabir olunur.

Rüyada çay tohumu görmek kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada patates tohumu görmek rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, çareyi başka yerlerde arayacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada karpuz tohumu ekmek takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların sürekli artarak başarı sağlayacağına işarettir.

Rüyada haşhaş tohumu görmek çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments