Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tohum almak

Rüyada tohum almak

Rüyada tohum almak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, hedeflerin gerçekleştirileceğine, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına inanılır.

Rüyada tohum almak gördüyseniz:

  • Ya da bazı kişiler bazı olayları yatıştırma konusunu size bırakabilirler.

Rüyada marul tohumu görmek yeni işlere ve projelere gireceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine yorulur.

Rüyada tarlaya tohum ekmek elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada tohum almak girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tohum sulamak kazanç kapılarının kapanacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine işarettir.

Rüyada maydanoz tohumu görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, kazancını çoğaltacağına işaret eder.

Rüyada karpuz tohumu ekmek başarıların devamlı olacağına, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada kabak tohumu ekmek sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, her türlü konforsa sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada tohum ekmek görmek hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments