Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüden tohum almak

Rüyada ölüden tohum almak

Rüyada ölüden tohum almak ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, gelir kaynaklarının kuruyacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine alamet eder.

Rüyada ölüden tohum almak gördüyseniz:

  • Seyahatler, işle ilgili gelişmeler veya yer değişiklikleri işinize yarayacak bilgiler edinmenizi sağlayabilir.

Rüyada ölüden tohum almak rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına, helal lokmalar yiyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada meyve tohumu ekmek atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, kısmetinin ve şansının da açık olacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada fasulye tohumu ekmek bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına işaret eder.

Rüyada elma tohumu görmek yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına delalettir.

Rüyada bamya tohumu görmek borç batağına düşeceğine, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına işaret eder.

Rüyada reyhan tohumu görmek huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, varını yoğunu kaybedeceğine işarettir.

Rüyada üzerlik tohumu görmek işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına tabir olunur.

Rüyada bahçeye tohum ekmek anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, bir sebeple kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments