Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada firik nohut görmek

Rüyada firik nohut görmek

Rüyada firik nohut görmek başarıya giden yolunun aydınlık olacağına, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, iş hayatında günah işleyeceğine, devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına işaret eder.

Rüyada firik nohut gördüyseniz:

  • Ya da çağrılarınıza tepkisiz kalan kişileri adres listenizden silebilirsiniz.

Rüyada firik nohut görmek işlerin günden güne bozulacağına, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına delalettir.

Rüyada firik yemek ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına işarettir.

Rüyada tarhana firiği görmek istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına, yapılan işte ustalaşılacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada firik görmek pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına alamet eder.

Rüyada firik pilavı yemek yardıma ihtiyaç duyacağına, olanaksızlıklarla mücadele eder hale geleceğine, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine alamet eder.

Rüyada firik pilavı görmek kısa bir zaman içinde sorunlarının büyük kısmından büyük bir azim göstermesi sayesinde kurtulacağına, işlerin yakın zaman içinde büyük başarılar getireceğine, elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, iş konusunda büyük tecrübeye ve çevreye sahip bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde güzel bir projeye girileceğine ve dertlerin, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına inanılır.

Rüyada kurtlanmış nohut görmek kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nohut verdiğini görmek bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, işte de mutlu olunacağına, birikmiş parasının olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments