Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ek iş yapmak

Rüyada ek iş yapmak

Rüyada ek iş yapmak zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, lüks, konfor içinde olacağına, anne babanın hayır dualarının alınacağına, üzüntülerin daha da artacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine delalettir.

Rüyada ek iş yapmak gördüyseniz:

  • Umulmadık kaynaklardan iyi haberler ya da hediyeler alabilirsiniz.

Rüyada ek iş yapmak çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, özellikle rakiplerine karşı büyük galibiyetler elde edeceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine delalet eder.

Rüyada ek iş yaptığını görmek yapılan çalışmaların çok başarılı olması ve büyük kazanç getirmesi sayesinde başka projelerin ve çalışmaların önünü açacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, onları kendi gözünden bile sakınacağına rivayet eder.

Rüyada ek işe girmek sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine, keyifli olacağına rivayet eder.

Rüyada saç ek yapmak sorunların gittikçe artacağına ancak bazı kişilerin araya girmesi ya da destek olmasıyla bu durumların üstesinden gelineceğine, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada iş anlaşması yapmak terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada mutfakta iş yapmak aile hayatına adım atılacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yün işi yapmak kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine delalet eder.

Rüyada kendi işini yapmak daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, çok büyük adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments