Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fasulye ekmek görmek

Rüyada fasulye ekmek görmek

Rüyada fasulye ekmek görmek bulunduğu mevkide yükseleceğine, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, söz, yetki ve imza sahibi olacağına, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, bir sebeple hem çok şaşıracağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, mal ve mülk sahibi olmaya delalet etmektedir.

Rüyada fasulye ekmek gördüyseniz:

  • Sözlerinde durmayan kişiler olabilir.

Rüyada fasulye tohumu ekmek şansının artacağına, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil fasulye ekmek sorunların yakında çözüme kavuşacağına, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada fasulye ekmek çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada tarlaya fasulye ekmek işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, yolunda giden çalışmalarının yarıda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fasulye ekmek görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, imkânsızı başaracağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada toprağa fasulye ekmek iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, çözüm yolları bulamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada haşlanmış yeşil fasulye görmek Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına yorulur.

Rüyada çiğ fasulye yemek işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, özgürlüklerine sahip çıkan rüya sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments