Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada toprağa fasulye ekmek

Rüyada toprağa fasulye ekmek

Rüyada toprağa fasulye ekmek içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, kötü gidişe dur denileceğine, sevdiği bazı kişileri kıracağına, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada toprağa fasulye ekmek gördüyseniz:

  • Bazı konuların aciliyeti veya önemi konusunda ikna etmek ya da uyarmak istediğiniz kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada toprağa fasulye ekmek büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada toprağa fasulye dikmek iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil fasulye ekmek uğranılan zararın telafi edileceğine, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada tarlaya fasulye ekmek lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada fasulye tohumu ekmek yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine işaret eder.

Rüyada fasulye ekmek görmek tüm gözleri üzerinde toplayacağına, iş hayatında rahat edileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine alamet eder.

Rüyada fasulye ekmek yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine, adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına delalet eder.

Rüyada toprağı ekmek iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, aradaki buzların eritileceğine, kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments