Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil fasulye ekmek

Rüyada yeşil fasulye ekmek

Rüyada yeşil fasulye ekmek artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine inanılır.

Rüyada yeşil fasulye ekmek gördüyseniz:

  • Kıskançlık başınıza iş açabilir.

Rüyada yeşil fasulye ekmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada fasulye tohumu ekmek borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayallerinin söneceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına alamet eder.

Rüyada fasulye ekmek görmek çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına ve karşılığını da en güzel şekilde göreceğine, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada fasulye ekmek moralinin yükseleceğine, yarınları için isabetli kararlar alacağına, güzel bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada toprağa fasulye ekmek küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada tarlaya fasulye ekmek işlerini hafifleteceğine, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil fasulye tarlası görmek esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, şöhretli biri olunacağına, çevresinin hep insanlarla dolu olacağına inanılır.

Rüyada yeşil taze fasulye görmek kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments