Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fasulye bitkisi görmek

Rüyada fasulye bitkisi görmek

Rüyada fasulye bitkisi görmek yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, geçim kolaylığı yaşayacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fasulye bitkisi gördüyseniz:

  • Evde yapmak istediğiniz değişikliklere zaman ayırmanız ya da özel meraklarınızla ilgilenmeniz sizi bir süre sonra uyuşukluktan kurtararak daha farklı şeylerle ilgilenmenize neden olabilirler.

Rüyada yeşil fasulye bitkisi görmek üzüleceğine ve yıkılacağına, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, kazancının ve rahatlığının daim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada fasulye bitkisi görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, başarısızlığa düşüleceğine, ne yaşarsa yaşasın dimdik ayakta kalmayı başaracağına delalettir.

Rüyada yeşil biber bitkisi görmek yapılan her işte hayır duası alınacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, hem dua alacağına yorulmaktadır.

Rüyada bitki yetiştirmek huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, elde bulunan bazı gayrimenkullerin satışa çıkarılacağına, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına yorulur.

Rüyada yeşil bitki ekmek helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ışgın bitkisi görmek kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine inanılır.

Rüyada salon bitkisi görmek yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, sıkıntı çekeceğine, keyifleneceğine ve afiyette olacağına işaret etmektedir.

Rüyada saksıya bitki dikmek ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments