Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ışgın bitkisi görmek

Rüyada ışgın bitkisi görmek

Rüyada ışgın bitkisi görmek zor durumlara düşüleceğine, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, mutluluğunun ve huzurunun da yerine geleceğine, sıkıntılarından kurtulup yolunu çizeceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada ışgın bitkisi gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki bazı olumsuz etkiler sürmektedir.

Rüyada mavi bitki görmek bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine delalet eder.

Rüyada ışgın bitkisi görmek o kapıyı kapatacağına ya da kendisine gönül hoşluğu sunan, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, kara bulutların giderek kişi için her bir yeni günde yeni güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada bitki çiçek görmek mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada süs bitkisi görmek girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine işarettir.

Rüyada bitkilerle konuşmak mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, hayır işleri yapmayı da ihmal etmeyeceğine, insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine rivayet eder.

Rüyada tütün bitkisi görmek atılan adımların zorluk yaratacağına, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, yakında işlerinin aksayacağına delalet eder.

Rüyada saksı içinde bitki görmek iş konusunda sıkıntı çekileceğine, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine yorulur.

Rüyada bitki çayı demlemek haram yollardan mal sahibi olunacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments