Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pırasa ayıklamak

Rüyada pırasa ayıklamak

Rüyada pırasa ayıklamak aile içinde huzurunun yerinde olacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına, sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına alamet etmektedir.

Rüyada pırasa ayıklamak gördüyseniz:

  • Başkalarının hatalarını üstlenmek ya da cezasını çekmek zorunda değilsiniz.

Rüyada pırasa ayıklamak ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada çiğ pırasa yemek zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, her geçen gün daha mutlu ve daha hayat dolu olunacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil pırasa görmek bol nimete kavuşacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada çürük pırasa görmek hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, eğlenceli günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada pırasalı börek görmek insanlarla arasının açılacağına, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada pırasa ekmek iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine tabir olunur.

Rüyada pırasa görmek saygınlığını yitireceğine, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, keyfinin yerine geleceğine ve ağız tadıyla yaşayacağına inanılır.

Rüyada pırasa diktiğini görmek mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, arzularına kavuşacağına, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments