Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fareye dokunmak

Rüyada fareye dokunmak

Rüyada fareye dokunmak anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, iş kaybı yaşanacağına, şansın bir türlü dönmeyeceğine, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına, kendi işinin patronu olunacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, kazancın gittikçe artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada fareye dokunmak gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda motivasyonunuzu kaybetmeyin.

Rüyada ölü fare ye dokunmak karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine delalettir.

Rüyada fareye dokunmak hayallerine ve isteklerine kavuşacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin eline dokunmak önemli yatırımlarda ve iş girişimlerinde bulunmaya, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezar toprağına dokunmak rüya sahibi çalıştıkça kendisine cömert davranacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, sıkıntısının biteceğine işarettir.

Rüyada sırta dokunmak büyük sıkıntılar çekileceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada koluna dokunmak sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, güzel günler geçireceğine, çok büyük mutluluk duyacağına, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacağına dokunmak aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına işaret eder.

Rüyada boka dokunmak kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına, onun ön ayak olması sayesinde ekmek sahibi olacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments