Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada farenin üstüne geldiğini görmek

Rüyada farenin üstüne geldiğini görmek

Rüyada farenin üstüne geldiğini görmek birden fazla ortakla iş kurulacağına, günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine, iş yerinde sürekli huzursuzluk çıkardığı için ikaz alacağına, düzeninin sarsılacağına, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada farenin üstüne geldiğini gördüyseniz:

  • Sorularınız cevapsız kalmayacak, taleplerinizi dile getirin.

Rüyada farenin üstüne geldiğini görmek aksiliklerin ortadan kalkacağına, yorulduğu ve kaybettikleriyle kalacağına, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada deniz dalgasının üstüne geldiğini görmek başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, canını ve malını hiçe sayacağına, istenen herşeye kavuşulacağına işarettir.

Rüyada deniz dalgalarının üstüne geldiğini görmek tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada trenin üstüne geldiğini görmek makamını kaybedeceğine, güven kaybına uğrayacağına, bazı engellerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada örümceğin üstüne geldiğini görmek rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada üstüne kuma geldiğini görmek aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, eşiyle bahtiyar olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kedinin üstüne geldiğini görmek imkân sahibi olacağına, isteklerinize kavuşacağınıza, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına delalet eder.

Rüyada yılanın üstüne geldiğini görmek hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments