Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada deniz dalgalarının üstüne geldiğini görmek

Rüyada deniz dalgalarının üstüne geldiğini görmek

Rüyada deniz dalgalarının üstüne geldiğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine delalet eder.

Rüyada deniz dalgalarının üstüne geldiğini gördüyseniz:

  • Flu ortamlar veya ikili durumlar kafaları karıştırıyor.

Rüyada deniz dalgalarının üstüne geldiğini görmek neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada deniz dalgasının üstüne geldiğini görmek hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına inanılır.

Rüyada deniz dalgalarının üzerine geldiğini görmek kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına alamet eder.

Rüyada denizden dalga geldiğini görmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine alamet etmektedir.

Rüyada denizin üstüne geldiğini görmek hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, yakın çevresine fikir danışacağına delalettir.

Rüyada dev dalgaların üzerine geldiğini görmek ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına, olur olmadık anlarda beyan edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dalganın üzerine geldiğini görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına delalettir.

Rüyada deniz dalgasına kapılmak iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, yaşanan tüm zorlukların avantaja dönüştürüleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments