Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin üstüne geldiğini görmek

Rüyada kedinin üstüne geldiğini görmek

Rüyada kedinin üstüne geldiğini görmek hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, maddi olarak zarar edileceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, sağlık sorunlarının geçici olacağına, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına alamet eder.

Rüyada kedinin üstüne geldiğini gördüyseniz:

  • Umulan yararın veya katılımın sağlanması için anlaşmaların veya üzerinde uzlaşılması gereken konuların tekrar tekrar gözden geçirilerek sonuçlandırılması gerekebilir.

Rüyada kedinin üstüne geldiğini görmek zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, böylece yüzünün güleceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına işarettir.

Rüyada üstüne kuma geldiğini görmek manevi bir rahatlama yaşanacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada arabanın üstüne geldiğini görmek zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, yeni bir alışkanlık edinileceğine işaret eder.

Rüyada farenin üstüne geldiğini görmek üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine işarettir.

Rüyada deniz dalgalarının üstüne geldiğini görmek eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, sorunların ve engellerin biteceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına delalettir.

Rüyada yılanın üstüne geldiğini görmek verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, Kuran hafızı olmaya yorumlanan rüya, kişinin ehli sünnete dikkat ettiğine ve hayatını İslami kurallara uygun yaşadığına, ailesine verdiği değeri her zaman gösterdiği gibi, sorumluluklarından da asla kaçmayacağına inanılır.

Rüyada deniz dalgasının üstüne geldiğini görmek sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, kafasına göre birini bulacağına, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada denizin üstüne geldiğini görmek iş hayatında kendi işini kuracağına, inanç konusunda soru işaretlerinden kurtulacağına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments