Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada farenin üstüne atıldığını görmek

Rüyada farenin üstüne atıldığını görmek

Rüyada farenin üstüne atıldığını görmek arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, borçlarının kapacağına, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, makamının tehlikeye gireceğine, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine tabir olunur.

Rüyada farenin üstüne atıldığını gördüyseniz:

  • Arkadaşlarından gelecek teklifler sizi kararsızlığa itebilir.

Rüyada farenin üstüne atıldığını görmek ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada üstüne kedi atıldığını görmek umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada üstüne toprak atıldığını görmek problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üstüne toprak atılmak hayallerinin yıkılacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ekmeğinin azalacağına rivayet eder.

Rüyada yılanın üstüne atıldığını görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada farenin üstüne basmak bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, endişe ettiği durumlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada farenin üstüne geldiğini görmek dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada üstüne fare atlamak arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments