Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada farenin üzerinde dolaştığını görmek

Rüyada farenin üzerinde dolaştığını görmek

Rüyada farenin üzerinde dolaştığını görmek onlardan medet umacağına, parasının her zaman bereketli olacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceği bir döneme gireceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, onları tebrik edeceğine, her türlü başarıyı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada farenin üzerinde dolaştığını gördüyseniz:

  • Sizi çok fazla memnun etmeyen ya da tatminkar bulmadığınız ortamlara girmek yerine, birlikte olmaktan keyif aldığınız kişilere zaman ayırmalısınız.

Rüyada vücudunda fare dolaştığını görmek kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine ve çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarını ve sorunlarını yakın bir zamanda atlatacağına alamet eder.

Rüyada evde fare dolaştığını görmek uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına alamet eder.

Rüyada fareyi dolaşırken görmek kendisi gibi ailesinin kalkınmasına da öncelik vereceğine, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine inanılır.

Rüyada farelerin dolaştığını görmek çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına işarettir.

Rüyada evde dolaşan fareler görmek ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada evde dolaşan fare görmek hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, daha sonra bu işi insanlara sevdireceğine yorulur.

Rüyada fare doyurmak yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada farenin evde dolaştığını görmek tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, yüzünün güleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments