Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada farenin dolaştığını görmek

Rüyada farenin dolaştığını görmek

Rüyada farenin dolaştığını görmek etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına, makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, kendi işine kavuşacağına, çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine rivayet eder.

Rüyada farenin dolaştığını gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışmanız sizi daha etkin bir lider haline dönüştürebilir.

Rüyada evde fare dolaştığını görmek yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına yorulur.

Rüyada evde dolaşan fare görmek herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına işaret eder.

Rüyada fare dolaştığını görmek kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, boş kuruntularla uğraşacağına delalettir.

Rüyada fare doyurmak maddi açıdan çok zorlanılacağına, para pul sahibi olacağına, kederleneceğine işarettir.

Rüyada vücudunda fare dolaştığını görmek ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine yorulur.

Rüyada farenin dolaştığını görmek kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada evde dolaşan fareler görmek hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, hayallerine ve isteklerine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada farenin üzerinde dolaştığını görmek en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments