Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare dolaştığını görmek

Rüyada fare dolaştığını görmek

Rüyada fare dolaştığını görmek ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, kurulu düzeninin olacağına işaret eder.

Rüyada fare dolaştığını gördüyseniz:

  • Ummadığınız konularda önemli değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada farenin üzerinde dolaştığını görmek kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, hayallerine kavuşacağına, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada evde dolaşan fareler görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, kime gideceğine, zor durumda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada evde fare dolaştığını görmek anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada vücudunda fare dolaştığını görmek gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine inanılır.

Rüyada fare dolaştığını görmek verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada farenin evde dolaştığını görmek güzel zamanlar geçireceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına işaret eder.

Rüyada evde dolaşan fare görmek maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada farelerin dolaştığını görmek sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kötü ve zor günler yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments