Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare doyurmak

Rüyada fare doyurmak

Rüyada fare doyurmak işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, tersliklerin yoluna gireceğine, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine alamet eder.

Rüyada fare doyurmak gördüyseniz:

  • Yani yeni alanları araştırma cesaretiniz var.

Rüyada fare dolaştığını görmek kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada vücudunda fare dolaştığını görmek arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına rivayet eder.

Rüyada evde fare dolaştığını görmek yaptığı işlerde zirveye oynayacağına, dedikoduların hat safhaya ulaşacağına ve tüm bunların kişinin hem sosyal, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine, faturalarını ödeyemez olacağına rivayet eder.

Rüyada farenin evde dolaştığını görmek maddi gücünün her geçen gün artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada evde dolaşan fare görmek nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, işlerinin yolundan çıkacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına, attığı adımların boşa gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada evde dolaşan fareler görmek illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, artık rahat bir nefes alacağına yorulur.

Rüyada farenin dolaştığını görmek büyük sıkıntılar içine gireceğine, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada farenin üzerinde dolaştığını görmek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments