Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vücudunda fare dolaştığını görmek

Rüyada vücudunda fare dolaştığını görmek

Rüyada vücudunda fare dolaştığını görmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, hiçbir zaman parasal bir sıkıntı çekmeyeceğine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine yorulur.

Rüyada vücudunda fare dolaştığını gördüyseniz:

  • Maddi konular, anlaşmalar veya resmi bir başlık ön plana çıkabilir veya bir süre bekletilme ihtiyacı doğabilir.

Rüyada vücudunda fare dolaştığını görmek işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine tabir olunur.

Rüyada vücudunda böcek dolaştığını görmek iflasın eşiğine geleceğine, parasız kalacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada örümceğin vücudunda dolaştığını görmek büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, uzaktan haberler işiteceğine tabir olunur.

Rüyada farenin dolaştığını görmek çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, çok kazançlı yatırımlara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada evde dolaşan fareler görmek başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Rüyada fare doyurmak kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine inanılır.

Rüyada fare dolaştığını görmek verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine işaret eder.

Rüyada fareyi dolaşırken görmek çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına, sorunlu ve üzüntülü zamanlar geçirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments