Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare yuvası görmek

Rüyada fare yuvası görmek

Rüyada fare yuvası görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, tatil ya da dünya turuna çıkacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, sıkıntının, derdin sona ereceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına yorulur.

Rüyada fare yuvası gördüyseniz:

  • Maddi bir anlaşma veya yeteneklerinizi farklı bir alanda değerlendirme denemeniz ya da eğiliminiz tamamen yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada fare yuvası görmek zararların telafi edileceğine, sevinçli bir haber alınacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına tabir olunur.

Rüyada karınca yuvasına oturmak başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, başkalarının malına göz dikeceğine delalet etmektedir.

Rüyada civciv yuvası görmek hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına alamet eder.

Rüyada arı yuvası görmek maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, kısmet alacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada güvercin yuvası görmek etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada karınca ve yuvasını görmek maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, mal kaybına uğrayacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına alamet eder.

Rüyada güvercinin eve yuva yaptığını görmek aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada leyleği yuvada görmek işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments