Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karınca ve yuvasını görmek

Rüyada karınca ve yuvasını görmek

Rüyada karınca ve yuvasını görmek yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, onun zamanını çalacağına, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine delalet eder.

Rüyada karınca ve yuvasını gördüyseniz:

  • Yanılsamalar veya duygusal anlamda yanlış anlaşılmalar sizi yanlış yola sokabilir.

Rüyada karınca yuvasından toprak almak borç batağına düşeceğine, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına inanılır.

Rüyada karınca ve karınca yuvası görmek rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına işarettir.

Rüyada evin içinde karınca yuvası görmek kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada karınca yuvası görmek kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine ve bu sebeple rüya sahibinin kendisinin atacağı her adımı önceden hesaplayarak atacağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini ve onların çocuklarının olduğunu görme şansını sunacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada karınca yuvası ve yumurtası görmek işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, cesaret gerektiren işlere gireceğine, işinin gücünün rast gideceğine, karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada karınca ve yuvasını görmek belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına işaret etmektedir.

Rüyada evinde karınca yuvası görmek haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, hiçbir zaman yokluğa ve fakirliğe düşmeyeceğine, maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine tabir olunur.

Rüyada karınca yuvasına oturmak üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments