Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arı yuvası görmek

Rüyada arı yuvası görmek

Rüyada arı yuvası görmek programların ve projelerin tutmayacağına, belaya ve derde düşeceğine, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına delalettir.

Rüyada arı yuvası gördüyseniz:

  • Kişisel gelişime önem verin.

Rüyada arının yuva yaptığını görmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, adının kirletilmeye çalışılacağına, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına inanılır.

Rüyada arı yuvası görmek gönülsüzce bir yere gideceğinize, insanlarla bir araya geleceğine, insanlara yol göstereceğine tabir olunur.

Rüyada arı yuvası bozmak manevi olarak hasar alınacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına alamet eder.

Rüyada eşek arısı yuvası görmek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına yorulur.

Rüyada yılan yuvasını görmek batıl amele, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine delalettir.

Rüyada yuva görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada civciv yuvası görmek her işinde hayırla karşılaşacağına, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine delalet etmektedir.

Rüyada karga yuvası görmek yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, zorlukları atlatacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments