Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefon yakmak

Rüyada telefon yakmak

Rüyada telefon yakmak kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına alamet eder.

Rüyada telefon yakmak gördüyseniz:

  • Hayatımızın bazı bölümleri yeni bir şekil alabilir.

Rüyada telefon yakmak rahat ve güzel bir çalışma ortamı kurup daha çok proje üreteceğine, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına delalet eder.

Rüyada telefonu yakmak kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına alamet eder.

Rüyada birinin elini yakmak kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, duraklama yaşanacağına delalettir.

Rüyada kibritle sigara yakmak tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fırında börek yakmak rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına işaret eder.

Rüyada sobada bir şey yakmak iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, kazanç kapılarının açılacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına yorulmaktadır.

Rüyada araba yakmak karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına işarettir.

Rüyada evi yakmak işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve rüyayı gören kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments