Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada araba almış görmek

Rüyada araba almış görmek

Rüyada araba almış görmek rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, hayırlı işler yapacağına, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, sorunlarını teker teker aşacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, dertlerinin artacağına yorulur.

Rüyada araba almış gördüyseniz:

  • Program takviminizi gözden geçirebilir, sizin için en önemli şeylere öncelik tanıyıp tanımadığınızı kontrol edebilirsiniz.

Rüyada araba alıp gezmek kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına delalet eder.

Rüyada araba alırken görmek aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, şartlarının da zenginleşeceğine delalet eder.

Rüyada araba almış görmek kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada araba almaya gitmek eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, kişinin hayatında kolaylıklar ve mutluluklar yaşanacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni araba alıp kullanmak yaşadığı zorlukların biteceğine, borçlarının ödeneceğine, alacağınız bir davetin sizi sevindireceğine delalettir.

Rüyada araba almaya karar vermek yaşadığı kötü olaylardan ötürü uğradığı zararları ortadan kalkacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada araba alıp sürmek uzun süre boyunca tartışmalarla karşılaşılacağına, huşu içinde devam edeceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada araba alıp satmak borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, sosyal hayatından geri kalarak yalnız bir hayat süreceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments