Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni araba alıp kullanmak

Rüyada yeni araba alıp kullanmak

Rüyada yeni araba alıp kullanmak sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına tabir olunur.

Rüyada yeni araba alıp kullanmak gördüyseniz:

  • Parayla karşı olan tutumuzu yeniden gözden geçirin.

Rüyada yeni araba alıp kullanmak yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada yeni bir araba kullanmak düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, insanlara iş öğreteceğine işarettir.

Rüyada yeni ayakkabı alıp giymek yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına delalettir.

Rüyada yeni ev alıp taşınmak ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, başarı kazanılacağına işaret eder.

Rüyada yeni elbise alıp giymek maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, hak yolunda hayır işleri yapacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına yorulur.

Rüyada sürekli araba kullanmak aile hayatında çok mutluluk verici ve çok büyük hayırlara vesile olacak haberler alacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına inanılır.

Rüyada kar üstünde araba kullanmak yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin araba kullandığını görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, hayırlı kapıların açılacağına, iş hayatındaki başarılarının artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments