Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada para çiğnemek

Rüyada para çiğnemek

Rüyada para çiğnemek sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, mutluluktan havalara uçacağına, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, keyfinin ve neşesinin artacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına delalet eder.

Rüyada para çiğnemek gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar, iş birlikleri veya planlar geride kalabilir.

Rüyada bozuk para çiğnemek maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, sevdiğini söyleyeceğine, kazancını hiç ummadığı kadar arttıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada para çiğnemek eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine alamet eder.

Rüyada sırt çiğnemek plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine delalettir.

Rüyada naneli sakız çiğnemek sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada dilini çiğnemek tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, mutlulukların yarım kalacağına yorulur.

Rüyada çamaşır çiğnemek mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, günden günde daha fazla stres yapacağına ancak daha sonra bu dedikoduları ortaya atan insanları bularak kendilerini utandıracağına ve bu sayede kendisini feraha çıkarabileceğine yorulur.

Rüyada fare çiğnemek ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine, canını ve malını hiçe sayacağına delalettir.

Rüyada ot çiğnemek sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments