Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inekleri beslemek

Rüyada inekleri beslemek

Rüyada inekleri beslemek makamını garantileyeceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, hayat içerisinde çok mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada inekleri beslemek gördüyseniz:

  • Belirsizlikler nedeniyle duygusal yüzleşmeler söz konusu olabilir.

Rüyada inek beslemek maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, geçineceğine delalet eder.

Rüyada inek beslediğini görmek işlerin günden güne daha da artacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, insanların güvenini kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ineği beslemek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, onun mutlu olmasına vesile olacağına, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evde inek beslemek ferahlığa çıkılacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine inanılır.

Rüyada inekleri beslemek üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, yaptığı işlerin çok iyi kazançlar getireceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayı beslemek gayrimenkul işine girileceğine, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada papağan beslemek karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kediye beslemek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments